perjantai 28. heinäkuuta 2017

TamPan kisasmoothie

Smoothiesta olette varmaankin kuulleet, mutta entä Tammelan Pameloista? Tietysti olette, mutta kerrataan vielä.
© Tammelan Pamelat
Tammelan Pamelat, lyhyesti TamPa, on joka kesä Delfin-koripalloturnauksen naisten fun-sarjassa pelaava joukkue ja ajoittain Tampereen yöelämässä näkyvä ja kuuluva ilmiö. Monet nykyisistä Pameloista ponnistavat Tampereen Pyrinnön seuratoiminnasta, Pyynikin pururadoilta ja Tammelan koulun peliparketeilta, ja osa on voittanut ja hävinnyt pelejä yhdessä jo vuosituhanteen vaihteen ajoilta lähtien. Matkan varrella joukkue on kuitenkin karttunut toinen toistaan häikäisevämmillä pelaajilla, ja vuonna 2012 Tammelan Pameloina päivänvalon nähnyt kokoonpano on nykyisin yhdistelmä raakaa voimaa, kadehdittavaa taitoa ja häkellyttävää taktiikkaa.


Pamela näkyy ja kuuluu. Heinäkuun viimeisinä päivinä Pamela huutaa Delfin Basketin pelikentillä punavalkoisissaan ja illan tullen Tampereen öisillä kaduilla leopardikuvioisessa vyölaukussaan. Jotta ääntä riittää kolmipäiväisen turnauksen loppuun asti, eväillä on väliä.

Kuten TamPa-organisaation johto on tiedottanut, aiemmin ruoan kanssa hutiloineet Pamelat ovat tänä vuonna käyneet läpi intensiivisen tankkaus- ja ravintovalmennusjakson. Uskomme, että etumatka muihin nähden on jo saavutettu, joten jaamme huippusalaisen reseptin Pameloiden ravintopitoiseen tehojuomaan, smoothieen.

Smoothie on suhteellisen helppo ja kivuton huiviin huitaistava niin välipalana pelien välissä kuin vaikka kaurahiutaleiden kera peliin valmistavalla aamiaisella. Yöllä väsyksiin reivatut reidet jaksavat sen avulla pumpata vielä aamupelissäkin ja joidenkin Pameloiden toisinaan valittama tukkakipu on sekin tällä helpottanut.


TamPan kisasmoothie (2-3 annosta)
- 1 iso banaani
- 2 dl mansikoita
- 1 dl (jäisiä) herukoita
- kourallinen pinaattia
- 2 dl maustamatonta jogurttia/kasvijogurttia
- 1 dl piimää tai täysmehua
- (ripaus sokeria tai loraus hunajaa, jos liian kirpsakkaa)

Soseuta ainekset blenderissä tai sauvasekoittimella korkeassa lasiastiassa ja nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti